Alapítványunk egy tábort ajánl önöknek. Ez a tábor igazán KÜLÖNLEGES lesz.

Mindannyian azt szeretnénk, hogy gyermekünk megélje a biztonságot és a sikert. Ehhez nyújtunk teret és lehetőséget. Ez alatt az öt nap alatt a gyerrmek megtapasztalhatja, hogy nincsenek lehetetlenek – csak kihívások. Neki szóló, számára szabott kihívások, amelyek „legyőzése” óriási öröm. Olyan helyzetekben mutathatja meg magát, amikre eddig még talán nem volt lehetősége, és olyan társakra, felnőttekre lelhet, akik a családdal karöltve vezetgetik a sikerfelé. Gyermekeik játékos formában és mégis intenzíven részesülnek két speciális fejlesztő eljárásban.

A tábor egyik fő, vezető motívuma a mozgás. Módszerünkkel olyan képességeket, készségeket alapozunk meg és fejlesztünk igen magas szintre, melyek nagyon megkönnyíthetik a sikeres iskolavégzést és a sikeres, boldog élet elérésének szempontjából is jelentős lépcsőfoknak számítanak.

A tábor alatt főleg:-a saját test megélése és uralása,- a tudatos és koordinált mozgás,- a különböző figyelmi szintek kialakítása,- a gyorsan váltani tudás fejlesztése,- a kondíció erősítése,- a finommotorika fejlesztése.

A gyermekjátékdráma - csoport foglalkozásain minden résztvevő megérezheti, hogy most egy másik világba érkezett, olyan helyre, ahol térben - időben minden megtörténhet. A "mintha" világában, a gyermek kisebbrendűsége oldódik, ön- újrateremtő képessége kibontakozik. A gyerekek szerepet választhatnak és akár varázslóvá is válhatnak. Azzá válhatnak amit "itt és most" szeretnének, kitalálnak és részt vehetnek társuk történetében is.

Új viselkedési mintákat próbálhat ki a felajánlott vagy saját maga által hozott szerepeken keresztül, úgy is, hogy egy-egy káros viselkedési mintája megváltozhasson.

A harmadik területe a tábornak azok a finommotorika fejlesztése. És persze a JÁTÉK, a közös, a mindenen átívelő játék.

A legfrissebb információkat az aktuális táborról, valamint a jelentkezéshez szükséges nyomtatványokat és információkat, megtalálja az aktualitásaink között.